Hyttedrømmen på Sjusjøen

Byggeklare tomter i langrennsparadiset

Tomter på Sjusjøen

Brøttum Almenning kan tilby byggeklare tomter på Sjusjøen, med helårsvei frem til tomten, vann og avløp, strøm og bredbånd. Våre tomter ligger sentralt til med fantastiske turmuligheter og Norges beste skispor som nabo! Sjusjøen ligger kun en 2 timers kjøretur fra Oslo og 20 minutter fra Lillehammer. Våre tomtefelt ligger i kort avstand til Sjusjøen sentrum med dagligvare, sportsbutikk og spisesteder.

Vi kan tilby tomter i forskjellige prisklasser, fra festetomter i Gutubakken Sør/Sjusjølia til storslåtte selveiertomter i Birkebeinerbakken Panorama.

Birkebeinerbakken Panorama

Birkebeinerbakken Øst

Gutubakken Sør / Sjusjølia

Send forespørsel

Jan Tore Hemma: 911 68 396 eller 62 35 51 90.

Et eldorado for treningsentusiasten

Sjusjøen er flere ganger kåret til Norges beste langrennsdestinasjon.
Felles for alle våre tomter på Sjusjøen er rask tilgang til skiløyper av høy kvalitet og uendelige turstier. Sjusjøen og Ringsakerfjellet er et eldorado for alle frilufts- og treningsentusiaster – til fots, på ski eller på sykkel.

sjusjøen skistener, telemarkski

På Sjusjøen finnes noe for alle

På Sjusjøen finnes et stort utvalg av aktiviteter gjennom året. Sjusjøen Skisenter er et familievennlig alpinanlegg, skiskytterarena og rulleskiløyper. Her finner du også langrennsløyper på kunstsnø allerede fra starten av oktober. I sommersesongen er sykkelparken åpen, med løyper for hele familien. I Sjusjøen sentrum finner du et topp moderne treningssenter som passer like godt for mosjonister som for toppidrettsutøvere. Sjusjøen har flere sjarmerende spisesteder med god mat og hyggelig atmosfære.

Realiser hyttedrømmen

På Sjusjøen finnes flere hytteleverandører som kan bidra til å realisere hyttedrømmen. Våre samarbeidspartnere hjelper deg å finne hyttemodellen som passer best for deg og din familie.

Våre tomter på Sjusjøen

Les mer om de forskjellige tomtefeltene våre.

Registrer deg