Birkebeinerbakken Panorama

Storslagne utsiktstomter på Sjusjøen

Realiser hyttedrømmen – med norges beste skispor som nabo

Vårt hyttefelt på Sjusjøen byr på fantastiske omgivelser og mangfoldige turmuligheter hele året. Birkebeinerbakken Panorama ligger i kort avstand fra Sjusjøen sentrum og kun 25 minutter fra Lillehammer. Hyttetomtene har svært gode solforhold og med skiløype rett utenfor døra.
Utsikten fra hyttetomtene til omkringliggende fjell, hedmarksvidda og flere vannspeil i dalbunnen gir en unik og sjelden opplevelse her på Sjusjøen! Solgangen på tomtefeltet er et skue. Her kan du våkne til soloppgangen i øst og sovne til en rød nattehimmel over Jotunheimen. Tomtefeltet ligger ca 40 til 65 meter høyere enn Sjusjøvannet (806 moh).

Se vårt digitale tomtekart nedenfor.

Kontakt:
Jan Tore Hemma, Brøttum Almenning: 911 68 396 eller 62 35 51 90.
Epost: jth@b-a.no

Send forespørsel

Husk telefonnummeret ditt, så tar vi gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

  • Skiløyper går igjennom feltet og ut i flere retninger.
  • Avstand til sentrum med butikker, kafé, pub og trenginssenter er 1 ,5 km
  • Sjusjøfjellet (995 moh) ligger ca 3 km fra feltet
  • Sjusjøens unike stier og turveier går på kryss og tvers i området. Du finner helt sikkert din favoritt løype.
  • Vinteren er et eventyr og historie i seg selv.
  • Sjusjøen er flere ganger kåret til Norges beste skidestinasjon.
  • Løypenettet på over 350 km gir deg et utall muligheter og opplevelser.
  • Alpinsenter i nærheten, 5-10 minutter til Sjusjøen Skisenter.

Birkebeinerbakken Panorama er
indrefileten av tomter på Sjusjøen

De fleste tomtene på feltet er på ca 800m2 med tilgang til: vann og avløp , strøm brebånd og helårs veg. I reguleringsplanen er det mulighet til å bygge 150 m2 bra. På enkelte tomter kan det være noen begrensinger pga. hellende terreng (opp mot 20 % av tomten). Hele tomtefeltet innehar mange gode kvaliteter i forhold til høydeforskjeller og plassering av hytta. Feltet fremstår som særegent med gode muligheter for både hytte og tomt. Variasjonene og topografien på feltet fremmer en variert og harmonisk bebyggelse.

Send forespørsel

Klikk på tomtenummerene i oversiktskartet til høyre for mer informasjon om hver enkelt hyttetomt.
ledig LEDIG
reservert LEDIG, MEN BYGGEPLIKT FRA UTBYGGER
solgt SOLGT
kommer-for-salg KOMMER FOR SALG

Reguleringsplan
Kjøpekontrakt
Vilkår ved kjøp
Entrepenører

Hyttedrømmen på Sjusjøen

Feltet ligger like vest for Sjusjøen sentrum rett ved, og øverst ved den gamle alpinbakken, Birkebeinerbakken. Denne bakken er oppkjørt til aking og skilek, samt at det er bygget gapahuk og grillplass for kos og god stemning. Birkebeinerbakken Panorama ligger 1,8 km fra Sjusjøen Sentrum, med lett terreng til både butikk og pub.

Fra feltet er det kun 3 km opp til Sjusjøfjellet, et av Sjusjøens beste utsiktstopper. Dette er et av de fine turmålene både sommer og vinter. Det er også et hav av muligheter ellers både for fotturer, sykkelturer og ikke minst skiturer. Det vil gå skiløype gjennom feltet som blir knyttet til et løypenett på hele 350 km. Birkebeinerløypa ligger også kun 500 meter fra feltet. Til Sjusjøen Skisenter med muligheter for alpint, skiskyting, rulleskibane og terrengsykling er det kun 5-10 minutter å kjøre. Mulighetene er mange!

Velkommen som fremtidig hytteeier i Birkebeinerbakken Panorama!

Finn ut mer om Sjusjøen
 

Adkomst

Birkebeinerbakken Panorama ligger ca. 25 min. kjøring fra Lillehammer, og ca 2 timer fra Oslo. Avstanden til Gjøvik er ca. 40 min. og Hamar 45 min.

Du finner feltet ved å kjøre til Sjusjøen sentrum, der du tar til venstre mot Nordseter. Deretter tar du ned til venstre igjen, ved en stort informasjonsskilt for Brøttum Almenning. Etter ca. 200 meter ligger feltet på høyre side. Her kjører du på helårsvei helt frem til tomta.

Har du lyst til å vite mer?
Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat:

Jan Tore Hemma: 911 68 396 eller 62 35 51 90.

Send forespørsel